Меню
Меню
Хелоуин

25.10.2019 10:43 am

Хелоуин

 Хелоуин е ежегоден празник, който се празнува всяка година на 31 октомври и се празнува най-вече в англоговорящите страни. През последните години в България, празникът набира все по-голяма популярност. Той възниква с древния келтски фестивал на Самхаин, когато хората палят огньове и носят костюми, за да отблъснат призраците. През осми век папа Григорий III определя 1 ноември като време за почитане на всички светии, в опит да отклони вниманието от езическия ритуал. Скоро, Денят на всички светии включва някои от традициите на Самхаин. Вечерта преди това била известна като All Hallow Eve, а по-късно Хелоуин.
 
С течение на времето Хелоуин се превърща в ден, в който децата носят страшни костюми, издълбани тиквени фенери и обикаляне по къщите с искане на лакомства с предупреждението, че ако не получат такива, ще получат пакост!
Не забравяйте да се запасите с лакомства, тази година Хелоуин е в четвъртък. Дори да не сте привърженик на празника, забравете предубежденията си и се наслаждавайте на пълните с радост, вълнение и очакване детски очи, това със сигурност си заслужава!
 
Екипът ни, реши да ви помогне с въвличането на най-малките в магията на Хелоуин всеки ден до празникът ще ви подаряваме тематична картинка за оцветяване. Днес подготвихме една страхотна тиква, ще се радваме, като коментар да ни споделите как се е справило вашето дете!

Блог

Блог— онлайн магазин Димини

Хелоуин

Хелоуин- онлайн магазин Димини

Хелоуин е ежегоден празник, който се празнува всяка година на 31 октомври и се празнува най-вече в англоговорящите страни. През последните години в Българ Хелоуин е ежегоден празник, който се празнува всяка година на 31 октомври и се празнува най-вече в англоговорящите страни. През последните години в Българ 2019-10-25T10:52:57+03:00 Хелоуин

<div class="" data-block="true" data-editor="f5i9e" data-offset-key="c7ri2-0-0"> <div class="_1mf _1mj" data-offset-key="c7ri2-0-0"><span data-offset-key="c7ri2-0-0">&nbsp;Хелоуин е ежегоден празник, който се празнува всяка година на 31 октомври и се празнува най-вече в англоговорящите страни. През последните години в България, празникът набира все по-голяма популярност. Той възниква с древния келтски фестивал на Самхаин, когато хората палят огньове и носят костюми, за да отблъснат призраците. През осми век папа Григорий III определя 1 ноември като време за почитане на всички светии, в опит да отклони вниманието от езическия ритуал. Скоро, Денят на всички светии включва някои от традициите на Самхаин. Вечерта преди това била известна като All Hallow Eve, а по-късно Хелоуин.</span></div> <div class="_1mf _1mj" data-offset-key="c7ri2-0-0">&nbsp;</div> </div> <div class="" data-block="true" data-editor="f5i9e" data-offset-key="9re2u-0-0"> <div class="_1mf _1mj" data-offset-key="9re2u-0-0"><span style="color: #ff6600;" data-offset-key="9re2u-0-0">С течение на времето Хелоуин се превърща в ден, в който децата носят страшни костюми, издълбани тиквени фенери и обикаляне по къщите с искане на лакомства с предупреждението, че ако не получат такива, ще получат пакост! </span></div> </div> <div class="" data-block="true" data-editor="f5i9e" data-offset-key="15jlt-0-0"> <div class="_1mf _1mj" data-offset-key="15jlt-0-0"><span style="color: #ff6600;" data-offset-key="15jlt-0-0">Не забравяйте да се запасите с лакомства, тази година Хелоуин е в четвъртък. Дори да не сте привърженик на празника, забравете предубежденията си и се наслаждавайте на пълните с радост, вълнение и очакване детски очи, това със сигурност си заслужава!</span></div> <div class="_1mf _1mj" data-offset-key="15jlt-0-0">&nbsp;</div> </div> <div class="" data-block="true" data-editor="f5i9e" data-offset-key="3a7h9-0-0"> <div class="_1mf _1mj" data-offset-key="3a7h9-0-0"><span data-offset-key="3a7h9-0-0">Екипът ни, реши да ви помогне с въвличането на най-малките в магията на Хелоуин всеки ден до празникът ще ви подаряваме тематична картинка за оцветяване. Днес подготвихме една страхотна тиква, ще се радваме, като коментар да ни споделите как се е справило вашето дете!</span></div> </div> <div class="" data-block="true" data-editor="f5i9e" data-offset-key="92muf-0-0"> <div class="_1mf _1mj" data-offset-key="92muf-0-0"><a href="https://drive.google.com/file/d/1cUG-6oK7mQH5h8_eOt4mUlUW4H4A1cp4/view?usp=sharing">ИЗТЕГЛИ ТИКВА</a></div> <div class="_1mf _1mj" data-offset-key="92muf-0-0"><img src="https://cdncloudcart.com/11388/files/image/pumpkin.jpg" alt="" /></div> </div>

Сравнение на продукти